• MANIFIESTO

    MAMET, DAVID SEIX BARRAL Ref. 9788432209208 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    En este ensayo, David Mamet arremete contra los mitos más arraigados del teatro. Según sus propias palabras, si el teatro fuera una religión, «muchas de las ideas y propuestas de estas páginas se considerarían heréticas». A partir de sus más de 40 años de experiencia en el mundo del teatro, Mamet ha...
    Ample: 130 cm Llarg: 233 cm Peso: 252 gr
    Descatalogat
    17,50 €
  • Descripció

    • Col·lecció : BIBLIOTECA FORMENTOR
    • Nº de pàgines : 176
    • Traductors : RAMÓN BUENAVENTURA
    • Autors : MAMET, DAVID
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any d'edició : 2011
    • Data d'edició : 01/04/2011
    • ISBN : 978-84-322-0920-8
    En este ensayo, David Mamet arremete contra los mitos más arraigados del teatro. Según sus propias palabras, si el teatro fuera una religión, «muchas de las ideas y propuestas de estas páginas se considerarían heréticas». A partir de sus más de 40 años de experiencia en el mundo del teatro, Mamet ha escrito un libro destinado a excomulgar a los grandes sacerdotes de las tablas y a desafiar sus sagradas biblias. Entre otras cosas, defiende la muerte del director o el final de la teoría de la interpretación. Un ensayo valiente y provocador en el que Mamet reta a todo el mundo teatral a hacer mejor su trabajo, incluido él mismo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.