• DIARIO DE UNA AMISTAD

    LA FAMILIA DE PÓLTAWSKI Y KAROL WOJTYLA

    POLTAWSKA, WANDA SAN PABLO Ref. 9788428537391 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    La presente obra es fruto de la larga amistad de Wanda Póltawska y su esposo con Karol Wojtyla, amistad que se inició cuando el papa era sacerdote en Polonia y se convirtió en su director espiritual y confesor. Diario de una amistad no es una biografía, es un libro-diario que recoge escritos inédito...
    Ample: 135 cm Llarg: 210 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    23,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    • ISBN : 978-84-285-3739-1
    • Data d'edició : 01/02/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : POLTAWSKA, WANDA
    • Nº de pàgines : 752
    • Col·lecció : CAMINOS
    La presente obra es fruto de la larga amistad de Wanda Póltawska y su esposo con Karol Wojtyla, amistad que se inició cuando el papa era sacerdote en Polonia y se convirtió en su director espiritual y confesor. Diario de una amistad no es una biografía, es un libro-diario que recoge escritos inéditos de Juan Pablo II, apuntes de la autora, sugerencias para la vida espiritual y sobre todo una selección de la correspondencia que mantuvieron Wanda Póltawska y Karol Wojtyla durante cincuenta años; unas cartas que muestran la sensibilidad y humanidad del papa.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.