• MOBY DICK (LABUTXACA CLASSICA)

    MELVILLE, HERMAN LABUTXACA Ref. 9788492549290 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    "L'aigua i la meditació resten unides per sempre". Així justifica l'Ismael l'atracció irresistible que sent d'embarcar-se en un balener vers les misterioses mars del Sud. I de mica en mica, aquesta incertesa es va fent més clara: ens trobem davant la lluita personal d'un home, el capità Ahab, contra...
    Dimensions: 205 x 130 x 205 mm Peso: 702 gr
    Disponible
    12,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92549-29-0
    • Data d'edició : 01/01/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : Catalán
    • Autors : MELVILLE, HERMAN
    • Traductors : MARÍA ANTÒNIA OLIVER CABRER
    • Nº de pàgines : 736
    • Col·lecció : LABUTXACA
    "L'aigua i la meditació resten unides per sempre". Així justifica l'Ismael l'atracció irresistible que sent d'embarcar-se en un balener vers les misterioses mars del Sud. I de mica en mica, aquesta incertesa es va fent més clara: ens trobem davant la lluita personal d'un home, el capità Ahab, contra un animal, la llegendària i ferotge balena blanca Moby Dick. Però per la seva riquesa èpica i pel complex fresc del destí humà que hi retrata, Moby Dick (1851) és més que això. Per les seves pàgines, tenyides tothora d'una atmosfera apocalíptica i fantàstica, hi circula l'etern combat i l'exaltació de la lluita de l'home contra la natura; la contemplació fascinada, a estones altament lírica, de la força cega del mar. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.