• UN DUQUE NUNCA SE RINDE (ROMANCES A LA LUZ DE LA LUNA 3)

    GRAY, JULIANA PLAZA Y JANES Ref. 9788401384943 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Las normas de la sociedad inglesa no están hechas para Abigail Harewood. La impetuosa joven está convencida de que ha llegado el momento de vivir a su manera, y ha tomado la irrevocable decisión de que lo primero que debe hacer es tener un amante. En cuanto el apuesto duque de Wallingford aparece en...
    Dimensions: 230 x 151 x 25 mm Peso: 480 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    17,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-01-38494-3
    • Data d'edició : 01/02/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : GRAY, JULIANA
    • Traductors : CALVINO GUTIERREZ, NIEVES;
    • Nº de pàgines : 368
    • Col·lecció : NARRATIVA FEMENINA
    Las normas de la sociedad inglesa no están hechas para Abigail Harewood. La impetuosa joven está convencida de que ha llegado el momento de vivir a su manera, y ha tomado la irrevocable decisión de que lo primero que debe hacer es tener un amante. En cuanto el apuesto duque de Wallingford aparece en el umbral del castillo italiano donde reside temporalmente, Abigail sabe que es el candidato perfecto.
    Por su parte, Arthur Wallingford se ha exiliado de forma voluntaria a Italia para demostrarle a su abuelo que es algo más que un niño mal criado y egoísta, que salta de un lecho femenino al siguiente. Pero el año de abstinencia estricta que el joven aristócrata se ha impuesto a sí mismo se verá alterado cuando conoce a Abigail, una mujer fascinante, un espíritu libre cuyos encantos e inteligencia resultan peligrosamente tentadores.
    Pasión, sensualidad e intriga vuelven a surgir bajo el mágico cielo de la Toscana, en el encantador cierre de la serie «Romances a la luz de la luna».
    «Deliciosamente romántica, extremadamente ingeniosa [...], Gray pone el punto final a una trilogía que es uno de los mejores debuts en años.»   Booklist

    «Un romance cautivador y fascinante... a ratos te reirás como nunca y otros te secarás las lágrimas.» Kirkus Book Reviews

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.