• ENIGMA BEST-SELLER, EL. FENOMENOS EXTRAÑOS EN EL CAMPO LITER

    FENÓMENOS EXTRAÑOS EN EL CAMPO LITERARIO

    VIÑAS PIQUER, DAVID ARIEL Ref. 9788434425156 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Tópicos y más tópicos, a veces repetidos hasta la saciedad, es lo que se predica siempre del best-seller. Esta es una fórmula eficaz para no decir nada, para no pensar y para que todo siga como siempre, sin que se acabe de entender bien el fenómeno. Es así como el best-seller se vuelve enigma, el en...
    Ample: 170 cm Llarg: 240 cm Peso: 948 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    24,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-344-2515-6
    • Data d'edició : 01/11/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : VIÑAS PIQUER, DAVID
    • Nº de pàgines : 500
    • Col·lecció : ARIEL
    Tópicos y más tópicos, a veces repetidos hasta la saciedad, es lo que se predica siempre del best-seller. Esta es una fórmula eficaz para no decir nada, para no pensar y para que todo siga como siempre, sin que se acabe de entender bien el fenómeno. Es así como el best-seller se vuelve enigma, el enigma cuyas claves se apuntan en el texto de David Viñas. Éste hace un análisis riguroso del fenómeno best-seller teniendo en cuenta tanto la reacción de los muchos francotiradores que insisten en expulsar del campo literario a quienes consiguen impresionantes cifras de venta, como la voz de los autores de best-sellers y de sus aliados que defienden el valor de este tipo de obras, situándolo así en el contexto de la cultura de masas. El enigma best-seller constituye una aproximación fascinante a este fenómeno de la cultura de masas y una reflexión inédita sobre la estrategia configurativa seguida en este tipo de obras que hace que se tenga de ellas una visión unitaria y, sobre todo, que ejerzan una seducción irresistible en tantísimos lectores.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.