• AMOR ES UNA ISLA, EL

    GALLAY, CLAUDIE DUOMO Ref. 9788415355083 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Marie Selliès vuelve a Avignon con la esperanza de desvelar los secretos que se esconden tras la muerte de su hermano Paul, un brillante escritor. Su ausencia no deja de inquietar a su familia, aún más tras la desaparición del manuscrito que éste guardaba con mayor celo. En la ciudad, Marie encuentr...
    Ample: 140 cm Llarg: 215 cm Peso: 250 gr
    Descatalogat
    18,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15355-08-3
    • Data d'edició : 01/09/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : GALLAY, CLAUDIE
    • Nº de pàgines : 368
    • Col·lecció : NEFELIBATA
    Marie Selliès vuelve a Avignon con la esperanza de desvelar los secretos que se esconden tras la muerte de su hermano Paul, un brillante escritor. Su ausencia no deja de inquietar a su familia, aún más tras la desaparición del manuscrito que éste guardaba con mayor celo. En la ciudad, Marie encuentra a Odon, uno de las personas que su hermano más admiraba y quien quizá tenga alguna clave que le ayude a descifrar este misterio. Entretanto, Mathilde, la gran diva del teatro y gran amor de Odon regresa a la ciudad. Los secretos de su amor despertarán uno tras otro a los fantasmas que les persiguen sin descanso, y sólo una gran puesta en escena podrá lograr desatar la pasión contenida durante tantos años de silencio.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.