• INTERVENCIÓN EN LA ATENCIÓN SOCIOSANITARIA EN INSTITUCIONES

    RESPUESTA ASISTENCIAL A LAS NECESIDADES ESPECIALES DE LAS PERSONAS DEPENDIENTES

    BARBERO MIGUEL, LAURA IDEAS PROPIAS Ref. 9788498392074 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    El personal interdisciplinar de un centro sociosanitario es el encargado de desarrollar una serie de actuaciones mediante las que se contemplan la atención de las necesidades de los usuarios dependientes internos. Dichos profesionales serán los encargados de llevar a cabo actividades y estrategias q...
    Dimensions: 2400 x 1700 x 120 mm Peso: 250 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    24,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • Col·lecció : SERVICIOS A LA COMUNIDAD Y PERSONALES
    • Nº de pàgines : 228
    • Autors : BARBERO MIGUEL, LAURA
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any d'edició : 2010
    • Data d'edició : 01/03/2010
    • ISBN : 978-84-9839-207-4
    El personal interdisciplinar de un centro sociosanitario es el encargado de desarrollar una serie de actuaciones mediante las que se contemplan la atención de las necesidades de los usuarios dependientes internos. Dichos profesionales serán los encargados de llevar a cabo actividades y estrategias que ayudarán al ingresado a mejorar su autoconcepto, así como su autonomía y sus relaciones sociales.
    Ideaspropias Editorial les ofrece este manual con el fin de que adquieran las competencias profesionales necesarias para llevar a cabo la planificación, elaboración, aplicación y supervisión de actividades, las cuales les permitirán realizar una correcta intervención sociosanitaria con personas dependientes.
    Asimismo, el lector podrá conocer cómo desarrollar intervenciones adecuadas de atención higiénica, administración de medicación, técnicas de traslado, y técnicas sanitarias básicas de urgencia y primeros auxilios a usuarios dependientes en el ámbito institucional.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.