• NIÑOS CANTORES, LOS (XXVI PREMIO ALA DELTA)

    ALONSO FRAYLE, ELENA LUIS VIVES Ref. 9788426398505 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Nacho, un niño de diez años, se ha mudado de casa y es nuevo en el colegio. No tiene amigos y se siente solo. Entonces, su madre le regala un petirrojo al que enseña a cantar. Un día, su tía Eli le invita a ir al concierto del Coro de Niños Cantores de Viena y le cuenta la historia de uno de ellos, ...
    Ample: 130 cm Llarg: 200 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    11,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-263-9850-5
    • Data d'edició : 01/04/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : ALONSO FRAYLE, ELENA
    • Ilustradors : SERRA DEL CORRAL, ADOLFO
    • Nº de pàgines : 150
    • Col·lecció : ALA DELTA (SERIE VERDE)
    • Nº de col·lecció : 99
    Nacho, un niño de diez años, se ha mudado de casa y es nuevo en el colegio. No tiene amigos y se siente solo. Entonces, su madre le regala un petirrojo al que enseña a cantar. Un día, su tía Eli le invita a ir al concierto del Coro de Niños Cantores de Viena y le cuenta la historia de uno de ellos, Gustav, que nació en los años 30: Gustav y el resto de sus compañeros se encontraban de gira en Australia cuando se declaró la Segunda Guerra Mundial; como Australia era un país enemigo de Austria, de donde procedían, no les permitieron volver a su casa. Tras investigar, Nacho y su amiga Eli descubren que Gustav y sus compañeros del coro fueron adoptados por familias australianas y que no volvieron a su país.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.