• ESCLAT, L'. EL CORREDOR DEL LABERINT 4

    QUI PODRÀ SOBREVIURE?

    DASHNER, JAMES FANBOOKS Ref. 9788416297023 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    ­Abans de crear CRUEL, abans de construir la Clariana, abans que en Thomas entrés al Laberint, les erupcions solars van arrasar la Terra i van destruir el món que la humanitat donava per fet.Tot i que molts van sobreviure, ara una estranya malaltia s'ha estès per tot l'est dels Estats Units i la hum...
    Ample: 140 cm Llarg: 215 cm Peso: 502 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    12,96 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16297-02-3
    • Data d'edició : 01/11/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : Catalán
    • Autors : DASHNER, JAMES
    • Traductors : AINA LABÈRNIA
    • Nº de pàgines : 400
    • Col·lecció : FICCIÓ
    ­Abans de crear CRUEL, abans de construir la Clariana, abans que en Thomas entrés al Laberint, les erupcions solars van arrasar la Terra i van destruir el món que la humanitat donava per fet.
    Tot i que molts van sobreviure, ara una estranya malaltia s'ha estès per tot l'est dels Estats Units i la humanitat està al caire de l'abisme.
    En Mark i la Trina estan convençuts que poden salvar els supervivents i estan decidits a fer l'impossible per aconseguir-ho.
    Preqüela d'El Corredor del Laberint, L'esclat és la història de la caiguda de la civilització i de la malaltia que ho va engendrar tot.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.