• GUIA DEL TRANSIBERIANO

    MORTE, MARC ANAYA TOURING Ref. 9788499351162 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Esta guía del Transiberiano describe el viaje a través de la línea férrea más larga del mundo, construida a finales del siglo XIX y que une Moscú con la lejanas ciudades de Siberia hasta llegar a Vladivostock. Además de proporcionar un buen numero de datos prácticos para viajar, se describe la reali...
    Dimensions: 200 x 120 x 21 mm Peso: 374 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    16,90 €
  • Descripció

    • Col·lecció : GRANDES VIAJES
    • Nº de pàgines : 288
    • Autors : MORTE, MARC
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any d'edició : 2010
    • Data d'edició : 01/11/2010
    • ISBN : 978-84-9935-116-2
    Esta guía del Transiberiano describe el viaje a través de la línea férrea más larga del mundo, construida a finales del siglo XIX y que une Moscú con la lejanas ciudades de Siberia hasta llegar a Vladivostock. Además de proporcionar un buen numero de datos prácticos para viajar, se describe la realidad de Siberia, una tierra enigmática y desértica, con sus infinitas extensiones de taiga y tundra. Etapa a etapa nos iremos impregnando de la atmósfera de cada ciudad, sus paisajes y sus gentes hasta llegar al océano Pacífico. Aunque, como nos dice el autor, finalizar la ruta no debe ser el objetivo último, sino que " el sentido del viaje debe buscarse en el mismo recorrido, en el que se alternan la silenciosa contemplación del paisaje, la introspección, la lectura y, cómo no, la interacción con los compañeros de viaje, pues esa es, al fin y al cabo, la única manera de comprender el significado del Transiberiano " .

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.