• HIJA DEL DRAGON DE HIERRO, LA (BF 43)

    SWANWICK, MICHAEL BIBLIOPOLIS Ref. 9788496173521 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    ¿Has visto los dragones volararrojando napalm sobre Lyonesse? Jane era una muchacha que trabajaba esclavizada en una fábrica de dragones de hierro. Su vida constituía una pesadilla, pero tenía una esperanza: le parecía que había nacido con el solo propósito de robar un dragón algún día. Los oía grit...
    Ample: 155 cm Llarg: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    19,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96173-52-1
    • Data d'edició : 01/02/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : SWANWICK, MICHAEL
    • Traductors : GARCÍA CAMPOS, MANUEL DE LOS REYES
    • Nº de pàgines : 320
    • Col·lecció : BIBLIÓPOLIS FANTÁSTICA
    • Nº de col·lecció : 43
    ¿Has visto los dragones volar
    arrojando napalm sobre Lyonesse?

    Jane era una muchacha que trabajaba esclavizada en una fábrica de dragones de hierro. Su vida constituía una pesadilla, pero tenía una esperanza: le parecía que había nacido con el solo propósito de robar un dragón algún día.

    Los oía gritar supersónicos por el cielo, impulsados por cólera y gasolina. Sentía su tirón gravitacional, la estela sobrecalentada de su paso. Y se veía a lomos de uno yéndose lejos, lejos, lejos.

    Primero, no obstante, tendría que dominar el grimorio. Tendría que aprender cómo se manejaban los dragones.

    Finalista del Premio Mundial de Fantasía y del premio Arthur C. Clarke, y seleccionado por The New York Times como libro del año, La hija del dragón de hierro representa uno de los hitos más sobresalientes de la fantasía contemporánea.

    "Swanwick ha desatado sobre la fantasía una imaginación rica y extraña... Grotesca, hermosa y completamente encantadora."
    Locus

    "Combina magia y steampunk en un país de sueños devastado por la revolución industrial... Da una buena sacudida a las ideas aceptadas sobre lo que es posible en fantasía... Hay que leerla. Es abigarrada, excéntrica y novedosa."
    Vector

    "Una novela maravillosa, una obra singular cuyo ritmo e inventiva no decaen jamás."
    James Schellenberg

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.