• 27/11/2021 18:00 h Espai Copons in Loft (Carrer del Mur, 30, Copons)

  Presentació del llibre REPOBLEM de Ton Lloret

  Ton Lloret ens presentarà el seu darrer llibre Repoblem

  Amb la presència de l'autor.

  La Covid-19 ha despertat l’interès per anar a viure a poble. Una oportunitat per frenar el despoblament i reequilibrar el territori. Per tal d’aprofitar aquest interès pel món rural, a les xarxes nasqué Repoblem, una iniciativa per connectar persones que busquen poble amb pobles que busquen persones, que en pocs mesos ha assolit milers de seguidors. Però, qui són aquestes persones i com són aquests pobles? I quin és l’abast del despoblament a Catalunya?

  Repoblem. L’any que vam tornar al poble és un recorregut per conèixer repobladors. Des dels més recents, que s’hi han establert durant la pandèmia, fins als que ja fa anys que hi arrelen i creen els seus projectes de vida. 

  Però, per entendre cap on van aquests repobladors, cal fer, també, una mirada cap a aquest món rural que s’ha anat despoblant. De la mà dels qui estan al capdavant dels ajuntaments i de les persones que viuen en aquests micropobles, ens aproximarem a les seves visions, problemàtiques i reptes de futur. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto