• SECRETS DEL BARÇA, ELS.

    EL QUE NO T39;HAN EXPLICAT MAI DEL MILLOR CLUB DEL MÓN

    CANUT, LLUIS COLUMNA Ref. 9788466412667 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Si vols saber com es van arreglar aquells apassionants finals de Lliga del Dream Team, per què s'emociona tant Josep Lluís Núñez, per quins motius Koeman no va arribar a ser entrenador del Barça i, en canvi, Guardiola sí, quin tècnic va dir que Messi era "un jugador de futbolí", quin era el feeling ...
    Ample: 140 cm Llarg: 215 cm Peso: 362 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    18,40 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-664-1266-7
    • Data d'edició : 01/05/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Catalán
    • Autors : CANUT, LLUIS
    • Nº de pàgines : 208
    • Col·lecció : NO FICCIÓ COLUMNA
    Si vols saber com es van arreglar aquells apassionants finals de Lliga del Dream Team, per què s'emociona tant Josep Lluís Núñez, per quins motius Koeman no va arribar a ser entrenador del Barça i, en canvi, Guardiola sí, quin tècnic va dir que Messi era "un jugador de futbolí", quin era el feeling entre Guardiola i Eto'o, o per què les eleccions mai les guanya el favorit, submergeix-te en la lectura d'Els secrets del Barça, un llibre que revela molts dels secrets del nostre club favorit.En un món com el del periodisme esportiu, del qual Lluís Canut és un dels professionals més reconeguts, el resultat d'avui no val per demà i la rabiosa actualitat del dia a dia impedeix aprofundir sobre les notícies que ens superen de manera vertiginosa.Gràcies a un exhaustiu treball de recerca, al coneixement de molts dels seus protagonistes i a una àmplia experiència professional que en molts casos han permès viure a l'autor molts dels fets de primera mà, Lluís Canut treu a la llum fets insòlits de com es mou el complex món del futbol i, en particular, el de l'univers blaugrana. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.