• TOLERANCIA ZERO (ANGLE 15)

    LA VIOLÈNCIA EN EL FUTBOL

    VIÑAS, CARLES ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496521124 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Per primera vegada el Cas Laporta en profunditat. El racisme, l'independentisme, l'espanyolisme: les claus per entendre la violència al món del futbol. La investigació definitiva sobre els grups radicals catalans Hi ha colors que aixequen passions, victòries esportives que sacsegen un país, jugador...
    Ample: 140 cm Llarg: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    17,90 €
  • Descripció

    • Nº de col·lecció : 15
    • Col·lecció : EL FIL D'ARIADNA
    • Nº de pàgines : 384
    • Autors : VIÑAS, CARLES
    • Idioma : Catalán
    • Any d'edició : 2006
    • Data d'edició : 01/01/2006
    • ISBN : 978-84-96521-12-4
    Per primera vegada el Cas Laporta en profunditat.
    El racisme, l'independentisme, l'espanyolisme: les claus per entendre la violència al món del futbol.
    La investigació definitiva sobre els grups radicals catalans
    Hi ha colors que aixequen passions, victòries esportives que sacsegen un país, jugadors que meravellen... Sovint el que es mou a l'entorn de l'esport queda ocult per la passió i la fascinació. Només això pot explicar que pervisquin, sobretot en el futbol, les actituds violentes i incíviques de determinats col·lectius d'afeccionats. A Tolerància zero Carles Viñas revela amb detall l'origen, la trajectòria i la ideologia d'aquests seguidors, més enllà de tòpics i estereotips, i posa al descobert qui són i com són els integrants dels grups radicals dels principals equips de Catalunya, les Illes i el País Valencià: els Boixos Nois, les Brigadas Blanquiazules i els Yomus, entre altres.
    Davant del debat sobre la violència i el racisme en el futbol, Viñas planteja i analitza deu iniciatives d'intervenció d'un fenomen que pocs gosen afrontar ?la determinació de Joan Laporta, president del FC Barcelona, és un fet excepcional. Per la seva extensió i profunditat, Tolerància zero s'erigeix com l'estudi definitiu sobre el món dels radicals al futbol de casa nostra.
    Carles Viñas
    Nascut a Barcelona el 1972, és doctorand en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona. Actualment és becari de la Fundació Jaume Bofill, gràcies a la qual l'any 2001 va publicar Música i skinheads a Catalunya. El so de la política (Diputació de Barcelona). Tres anys després es va editar el seu estudi monogràfic Skinheads a Catalunya (Columna) i el 2005 va veure la llum El mundo ultra. Los radicales del fútbol español (Temas de Hoy), una primera aproximació a l'univers dels grups radicals del futbol estatal. Ha investigat les subcultures juvenils sorgides als anys vuitanta i s'ha especialitzat en el fenomen de la violència en l'esport. És membre de l'Standing Group on Extremism and Democracy (European Consortium for Political Research ECPR-SG). Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació, amb la publicació d'articles en diaris i revistes especialitzades com l'Avui, Soccer & Society, El Temps, El Contemporani i Clío.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.