• TORMENTA BLANCA

    LA HISTORIA DEL REAL MADRID (1902-2012)

    BALL, PHIL T&B EDITORES Ref. 9788415405320 Altres productes del mateix autor
    En la sala de trofeos del Bernabéu, el botín de un siglo de éxitos se ofrece al público como testimonio indiscutible de cómo los conquistadores del fútbol han arrastrado por el barro al resto del planeta fútbol. Han ganado 32 títulos de liga, 9 Copas de Europa, 2 Copas de la UEFA, 18 Copas del Rey y...
    Ample: 170 cm Llarg: 240 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    19,50 €
  • Descripció

    • Nº de pàgines : 256
    • Ilustradors : /
    • Traductors : VALERO LUCAS, ROCIO
    • Autors : BALL, PHIL
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any d'edició : 2012
    • Data d'edició : 01/08/2012
    • ISBN : 978-84-15405-32-0
    En la sala de trofeos del Bernabéu, el botín de un siglo de éxitos se ofrece al público como testimonio indiscutible de cómo los conquistadores del fútbol han arrastrado por el barro al resto del planeta fútbol. Han ganado 32 títulos de liga, 9 Copas de Europa, 2 Copas de la UEFA, 18 Copas del Rey y 3 títulos del Campeonato del Mundo de Clubes.
    La historia del Real Madrid es, sin embargo, mucho más que la mera suma de sus éxitos. Este club siempre ha atraído a las grandes estrellas del fútbol, la clase de jugadores que dieron una nueva acepción al término galáctico.
    Y por cada Ronaldo, Zidane, Figo o Beckham hay una leyenda del pasado.
    ?Tormenta blanca? cuenta la historia del club desde sus orígenes hasta la época dorada de Di Stéfano y Puskas, de los ?años hippies? a la moderna encarnación del madridismo: Raúl. Finaliza con un análisis del impacto de Beckham, la desintegracion del régimen de Florentino Pérez y el efecto Mourinho.
    Como muestra del interés que este club despierta en todo el mundo, la edición inglesa de ?Tormenta blanca? lleva más de 50.000 ejemplares vendidos.
    Imprescindible

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.