• SOLO, LOS SUPERVIVIENTES DEL CAOS

    LOS SUPERVIVIENTES DEL CAOS 1

    MARTIN, OSCAR EDICIONS DEL PONENT Ref. 9788496730298 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Título: SOLO. LOS SUPERVIVIENTES DEL CAOSResumen: 10 años después de la aparición en el mercado del personaje SOLO se han vuelto a dibujar nuevas páginas de la rata cazadora. Historias repletas de acción y dramatismo en formato de lujo y a todo color. Para todos aquellos que durante tanto tiempo han...
    Ample: 22 cm Llarg: 300 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96730-29-8
    • Data d'edició : 01/11/2008
    • Any d'edició : 2008
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : MARTIN, OSCAR
    • Nº de pàgines : 64
    • Col·lecció : CREPÚSCULO
    • Nº de col·lecció : 16
    Título: SOLO. LOS SUPERVIVIENTES DEL CAOS
    Resumen: 10 años después de la aparición en el mercado del personaje SOLO se han vuelto a dibujar nuevas páginas de la rata cazadora. Historias repletas de acción y dramatismo en formato de lujo y a todo color. Para todos aquellos que durante tanto tiempo han esperado poder engancharse de nuevo a este cómic que sorprendió a muchos a mediados de los 90. En esta nueva entrega comienza la historia de una joven rata. SOLO, al llegar a la adolescencia se ve obligado a abandonar a su familia y su hogar por la falta de recursos. El camino es más difícil, tortuoso y sangriento de lo que jamás imagino y empezará a conocer como se estructura el mundo canibal que le ha tocado vivir y sufrir.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.