• LADO AMARGO, EL

    VALENZUELA, SANTIAGO ASTIBERRI Ref. 9788495825650 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Valenzuela brilla como nunca a la hora de apoyarse en una marciana cuadrilla de personajes límite con Julio César Cienfuegos a la cabeza para, dotado de una implacable mordacidad y generosa vis cómica, diseccionar, capítulo a capítulo, las miserias del individuo y de esa realidad social dominante qu...
    Ample: 170 cm Llarg: 260 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    15,00 €
  • Descripció

    • Col·lecció : SILLÓN OREJERO
    • Nº de pàgines : 96
    • Autors : VALENZUELA, SANTIAGO
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any d'edició : 0
    • Data d'edició : 03/06/2005
    • ISBN : 978-84-95825-65-0
    Valenzuela brilla como nunca a la hora de apoyarse en una marciana cuadrilla de personajes límite con Julio César Cienfuegos a la cabeza para, dotado de una implacable mordacidad y generosa vis cómica, diseccionar, capítulo a capítulo, las miserias del individuo y de esa realidad social dominante que tanto le disgusta.

    El lado amargo recoge una selección de historias, algunas inéditas y otras prepublicadas en la revista TOS, buena parte de las cuales recuperan el color con el que fueron originariamente pensadas. Además engarza entre sí las complementarias entregas con páginas realizadas para la ocasión con el fin de dar un plus de unidad a la obra.

    "Surrealistas historias e insólitos personajes salpican esta obra definida por el barroquismo, la sátira y la hipérbole conceptual y gráfica". Yexus. El Diario Montañés

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.