• CUANTO PESA EL ALMA (DEBOLSILLO CIENCIA)

    CÓMO ALGUNOS EXPERIMENTOS DESCABELLADOS HAN DADO LUGAR A DESCUBRIMIENTOS EXCEPCI

    FISHER, LEN DEBOLSILLO Ref. 9788499086729 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    «Una mina de deliciosas excentricidades.»Financial Times MagazineEn este original libro sembrado de curiosidades científicas, Len Fisher expone con su desenfado habitual un variado catálogo de arriesgados experimentos científicos cuyo denominador común fue alzarse contra la lógica establecida por la...
    Dimensions: 190 x 125 x 15 mm Peso: 210 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    7,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9908-672-9
    • Data d'edició : 01/11/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : FISHER, LEN
    • Traductors : IBEAS DELGADO, JUAN MANUEL;
    • Nº de pàgines : 272
    • Col·lecció : ENSAYO-CIENCIA
    • Nº de col·lecció : 026210
    «Una mina de deliciosas excentricidades.»
    Financial Times Magazine

    En este original libro sembrado de curiosidades científicas, Len Fisher expone con su desenfado habitual un variado catálogo de arriesgados experimentos científicos cuyo denominador común fue alzarse contra la lógica establecida por las sociedades en que nacieron. Este inusual recorrido por los caminos del descubrimiento científico nos cuenta las historias humanas que se esconden detrás de aquellas ocurrencias, en apariencia descabelladas, que merecieron el rechazo, la burla y persecución de sus semejantes, y demuestra cómo el sentido común puede convertirse en el peor enemigo de la ciencia. Así, nos invita a reflexionar sobre la dificultad de discernir qué es brillante y qué ridículo, y nos proporciona importantes claves para comprender la ciencia moderna, que al igual que Alicia en el país de las maravillas, parece dispuesta a creer en seis acontecimientos imposibles antes del desayuno.

    «Una interesantísima, divertida y provocativa historia.»
    Glasgow Herald

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.