• EN L'ESCENA DEL CRIM

    10 NOUS CASOS DEL FORENSE NARCÍS BARDALET

    PUJOL, CLAUDIA COLUMNA Ref. 9788466410830 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Com es gestiona una catàstrofe humanitària com el tsunami indonesi? Pot l'arqueologia forense determinar si el famós negre de Banyoles va ser assassinat? Com es va produir la intrigant mort de Lluís Maria Xirinacs? Pot un nen desaparèixer, com per art d'encanteri, davant d'una vintena d'adults? Quin...
    Ample: 150 cm Llarg: 230 cm Peso: 348 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    17,85 €
  • Descripció

    • Col·lecció : NO FICCIÓ COLUMNA
    • Nº de pàgines : 208
    • Autors : PUJOL, CLAUDIA
    • Idioma : Catalán
    • Any d'edició : 2010
    • Data d'edició : 01/02/2010
    • ISBN : 978-84-664-1083-0
    Com es gestiona una catàstrofe humanitària com el tsunami indonesi? Pot l'arqueologia forense determinar si el famós negre de Banyoles va ser assassinat? Com es va produir la intrigant mort de Lluís Maria Xirinacs? Pot un nen desaparèixer, com per art d'encanteri, davant d'una vintena d'adults? Quins fils es van moure en les últimes hores de Salvador Dalí? Després de l'èxit de Diari d'un forense, la periodista Clàudia Pujol ens endinsa en 10 nous casos reals del forense Narcís Bardalet, amb les comarques gironines de teló de fons. Sant Pere Pescador, Ogassa, Figueres, Puigcerdà... són alguns dels escenaris on desfilen toxicòmans sense entranyes, prostitutes sense futur, Robin Hoods aprofitats i algun geni incomprès. El csi català haurà de recórrer a moderns aparells de radiologia, digestors de microones o espectòmetres de gasos, però també a la seva intuïció, per intentar desxifrar les ments més primitives i les més evolucionades.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.