• CARTES D'AMOR I DE DOL (EL FIL D'ARIADNA 44)

    LA DURESA DE LA POSTGUERRA, EL VALOR D'UNA DONA

    MARTORELL, ENCARNACIO ANGLE EDITORIAL Ref. 9788415002314 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Un llibre d'emocions intensíssimes, de sentiments enfrontats. La publicació d'Amb ulls de nena va fer que, amb més de vuitanta anys, Encarnació Martorell passés a ser àmpliament coneguda pel gran públic. I és que l'Encarnació va abocar en aquest dietari, escrit entre els dotze i els quinze anys d'ed...
    Ample: 145 cm Llarg: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    17,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15002-31-4
    • Data d'edició : 01/10/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Catalán
    • Autors : MARTORELL, ENCARNACIO
    • Nº de pàgines : 160
    • Col·lecció : EL FIL D'ARIADNA
    • Nº de col·lecció : 44
    Un llibre d'emocions intensíssimes, de sentiments enfrontats.

    La publicació d'Amb ulls de nena va fer que, amb més de vuitanta anys, Encarnació Martorell passés a ser àmpliament coneguda pel gran públic. I és que l'Encarnació va abocar en aquest dietari, escrit entre els dotze i els quinze anys d'edat, totes les seves sensacions i vivències de la Guerra Civil, amb una força i una autenticitat que van captivar els lectors.

    Ara, Angle Editorial recupera les emotives cartes que, al llarg de dos anys, Encarnació Martorell va dirigir al seu fill petit per explicar-li les experiències, realment dramàtiques, que estava vivint com a mare i esposa. L'any 1955 el seu fill de tres anys havia emmalaltit sobtadament per una meningitis i va morir; dos mesos després naixia el seu segon fill i, poc després, el seu marit fugia a Alemanya.

    Abandonada, sense recursos i en una salvatge cruïlla d'emocions i sentiments, l'Encarnació ha de tirar endavant i escriu les cartes a un lector futur: el seu fill petit, que paradoxalment mai no podrà llegir-les.



    La força i el coratge d'una dona contra totes les adversitats.



    Ressenya a l'Avui



    Encarnació Martorell

    Nascuda a Barcelona el 1924, Encarnació Martorell va viure una vida anònima fins que l'any 2008 va publicar Amb ulls de nena, el dietari que va escriure al llarg de la Guerra Civil i que va tenir un èxit enorme.



    Salvador Domènech

    Nascut a Barcelona l'any 1955, és doctor en Pedagogia per la Universitat de Barcelona i treballa com a psicopedagog en l'Equip d'Assessorament i Orientació Psicopedagògica de Sabadell. Ha publicat diversos llibres sobre el món educatiu català, sobretot en els anys trenta del segle XX. És el responsable de l'edició de les cartes d'Encarnació Martorell.



    Web de Salvador Domènech


Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.