• MÉS ENLLÀ

    FRANZEN, JONATHAN COLUMNA Ref. 9788466415651 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    «El David i jo teníem una amistat feta de comparacions, contrastos i (d'una manera fraternal) competicions. Uns quants anys abans que morís, em va signar els meus exemplars de tapa dura dels seus dos llibres més recents. A la pàgina inicial d'un dels llibres vaig trobar la silueta de la seva mà. A l...
    Dimensions: 230 x 150 x 21 mm Peso: 548 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    20,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • Col·lecció : NO FICCIÓ COLUMNA
    • Nº de pàgines : 376
    • Ilustradors : /
    • Autors : FRANZEN, JONATHAN
    • Idioma : Catalán
    • Any d'edició : 2012
    • Data d'edició : 01/11/2012
    • ISBN : 978-84-664-1565-1
    «El David i jo teníem una amistat feta de comparacions, contrastos i (d'una manera fraternal) competicions. Uns quants anys abans que morís, em va signar els meus exemplars de tapa dura dels seus dos llibres més recents. A la pàgina inicial d'un dels llibres vaig trobar la silueta de la seva mà. A la pàgina inicial de l'altre, la d'una erecció tan grossa que sobrepassava la pàgina, amb una petita fletxa i la nota "escala 100%"». En aquest recull d'assajos, articles i, l'escriptor torna amb vigor renovat sobre els temes que sempre l'han ocupat: el ser humà i la literatura. Ja sigui explicant la violenta topada amb els caçadors furtius d'ocells a Xipre, examinant els seus sentiments contradictoris sobre el suïcidi del seu amic i rival David Foster Wallace o oferint-nos la seva visió enginyosa de com la tecnologia ha canviat la manera que té la gent d'expressar el seu amor, aquestes peces mostren com funciona una ment única, privilegiada i madura en lluita amb si mateixa, amb la literatura i amb algunes de les qüestions més candents dels nostres dies.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.