• CLAIRE DEWITT Y LA CIUDAD DE LOS MUERTOS

    GRAN, SARA DESTINO Ref. 9788423347254 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Claire DeWitt es la mejor detective del mundo. Forma parte de un elitista club que utiliza métodos de investigación como la consulta del I Ching o drogas capaces de abrir la mente a otras realidades. La desaparición de u n acaudalado ciudadano durante el huracán Katrina la lleva hasta una ciudad des...
    Ample: 133 cm Llarg: 230 cm Peso: 400 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-233-4725-4
    • Data d'edició : 01/10/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : GRAN, SARA
    • Traductors : RICARD VELA
    • Nº de pàgines : 392
    • Col·lecció : ÁNCORA & DELFIN
    • Nº de col·lecció : 1274
    Claire DeWitt es la mejor detective del mundo. Forma parte de un elitista club que utiliza métodos de investigación como la consulta del I Ching o drogas capaces de abrir la mente a otras realidades. La desaparición de u n acaudalado ciudadano durante el huracán Katrina la lleva hasta una ciudad destrozada que signifi ca mucho para ella: Nueva Orleans.

    «Es la primera voz realmente nueva que he leído en años. Sara Gran combina todos los ingredientes de la buena y sólida narración y añade un algo sumamente original.» SUE GRAFTON «Claire DeWitt es impertinente, está chiflada, toma drogas y se considera la mejor detective del mundo. Y podría ser que tuviera razón.» Stern «La novela de Gran no es sólo un libro poco convencional sobre la Nueva Orleans que dejó el huracán Katrina, también es una de las historias de detectives más originales de los últimos años. Qué digo…, ¡de las últimas décadas!» Der Tagesspiegel «Sara Gran inaugura un nuevo capítulo de la novela negra. Increíblemente bueno.» Die Zeit

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.