• FIESTAS Y TRADICIONES MAS BELLAS DEL MUNDO

    MELGAR, LUIS TOMÁS LIBSA Ref. 9788466210461 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Todos los días del año hay algún lugar del mundo que está celebrando una fiesta. Desde el 1 de enero hasta el 31 de diciembre y a través de los cinco continentes, las fiestas son manifestaciones culturales y populares cargadas de riqueza que los lectores viajeros recibirán como un regalo con este li...
    Dimensions: 336 x 244 x 22 mm Peso: 177 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    19,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-662-1046-1
    • Data d'edició : 01/09/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MELGAR, LUIS TOMÁS
    • Nº de pàgines : 224
    • Col·lecció : LOS 100...MÁS BELLOS
    • Nº de col·lecció : 1
    Todos los días del año hay algún lugar del mundo que está celebrando una fiesta. Desde el 1 de enero hasta el 31 de diciembre y a través de los cinco continentes, las fiestas son manifestaciones culturales y populares cargadas de riqueza que los lectores viajeros recibirán como un regalo con este libro. Lugares privilegiados por la naturaleza, curiosidades, vestidos, bailes, gastronomía, en unas páginas que tratan de entender mejor al ser humano a través de la explosión de alegría que se exhibe en sus fiestas.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.