• 150 CONCEPTOS CLAVE DE SOCIOLOGA

    BUSQUET DURAN, JORDI /CALSINA BUSCÀ, MIQUEL / MEDINA CAMBRÓN, ALFONS UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNY Ref. 9788490647073 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    La sociedad actual es una realidad rica, compleja y fragmentada. Para comprender mejor esta realidad se requieren textos sencillos y diáfanos que nos proporcionen una visión global y nos den algunas claves de interpretación que permitan orientarnos en este mundo incierto y cambiante.Tras una labor d...
    Ample: 240 cm Llarg: 170 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9064-707-3
    • Data d'edició : 01/06/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : BUSQUET DURAN, JORDI /CALSINA BUSCÀ, MIQUEL / MEDINA CAMBRÓN, ALFONS
    • Nº de pàgines : 194
    • Col·lecció : MANUALES
    • Nº de col·lecció : 374
    La sociedad actual es una realidad rica, compleja y fragmentada. Para comprender mejor esta realidad se requieren textos sencillos y diáfanos que nos proporcionen una visión global y nos den algunas claves de interpretación que permitan orientarnos en este mundo incierto y cambiante.

    Tras una labor de investigación intensa y paciente los autores ?a partir de una base de datos que incluye más de 2.300 conceptos? hemos elaborado este glosario que incluye una selección de los 150 que hemos considerado más significativos.

    El texto incluye algunos neologismos como globalización, empoderamiento o sociedad del riesgo. Son conceptos que nos iluminan y nos ayudan a descifrar el mundo actual. Al mismo tiempo hemos recuperado algunas nociones básicas ?como rol, estatus, norma o clase social? que siguen siendo imprescindibles en el análisis de la realidad social.

    Jordi Busquet, Miquel Calsina y Alfons Medina son profesores de sociología de la Facultad de Comunicación y Relaciones Internacionales Blanquerna y miembros del grupo de investigación CONinCOM (URL). Son coautores del estudio sobre Les veus dels indignats a Catalunya (Idees, 2012).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.