• GRAN LIBRO DEL TAROT, EL

    DE NY, BRUNO MARTINEZ ROCA Ref. 9788427036727 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    ¿Qué es el Tarot? ¿Cómo se practica una tirada? ¿Cuáles son las diferentes técnicas de interpretación? ¿Es posible hallar en él respuestas a una cuestión amorosa, profesional, financiera, de salud o familiar? ¿Afectan los sueños a nuestra percepción y comprensión del Tarot? ¿Qué importancia tiene el...
    Ample: 155 cm Llarg: 235 cm Peso: 686 gr
    Descatalogat
    24,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-270-3672-7
    • Data d'edició : 01/11/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : DE NY, BRUNO
    • Traductors : MÓNICA RUBIO
    • Nº de pàgines : 512
    • Col·lecció : MR DIMENSIONES
    ¿Qué es el Tarot? ¿Cómo se practica una tirada? ¿Cuáles son las diferentes técnicas de interpretación? ¿Es posible hallar en él respuestas a una cuestión amorosa, profesional, financiera, de salud o familiar? ¿Afectan los sueños a nuestra percepción y comprensión del Tarot? ¿Qué importancia tiene el color de las cartas?

    Por primera vez en la historia del Tarot, un experto en la materia transmite todos sus conocimientos desde un enfoque completamente nuevo. Gracias a una estructura sencilla que facilita el aprendizaje - compuesta por ejercicios y sus soluciones y tiradas inéditas -, El gran libro del Tarot propone un método innovador tanto para principiantes como para expertos tarotólogos basado en el Gran Tarot Universal de Bruno de Nys, unos de los más condensados y fieles a los simbolismos originales.

    Si desea aprender, comprender y practicar una de las artes adivinatorias más antiguas, he aquí una obra única que incluye de regalo los 22 arcanos mayores del Tarot Universal de Burno de Nys.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.